Informacije +386 (0)41 630 249

Pogoji poslovanja


Plačilni pogoji

Plačilo vašega naročila lahko opravite po predračunu, ki vam ga izstavimo po navadni ali elektronski pošti. Znesek poravnate na naš tekoči račun SI56 1010 0005 1268 181 odprt pri Banki Koper d.d.. Po zaznanem plačilu na našem tekočem računu vam bomo dobavili naročeno blago. Po dogovoru je možno tudi plačilo po računu, ki vam ga izstavimo ob dobavi naročenega blaga. Plačilo je treba obvezno poravnati do roka plačila, navedenega na računu, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali zakonske zamudne obresti.

Po dogovoru je možno tudi plačilo prek Paypal naslova bojan.lakner@bol.si. Po zaznanem plačilu na našem Paypal računu vam bomo dobavili naročeno blago.

Blago ostaja v lasti podjetja BOL d.o.o., dokler kupec ne poravna vseh obveznosti. V primeru, da kupec ne izpolni svojih finančnih in drugih obveznosti v dogovorjenem roku, je podjetje Bol d.o.o. upravičeno prevzeti dobavljeno blago nazaj.Dostava in prevzem blaga

Kupcu zagotavljamo brezplačno dostavo naročenega blaga po Sloveniji, osebno ali po pošti. Po predhodnem dogovoru je možen tudi osebni prevzem naročila na našem naslovu.Garancijski pogoji

Vsi izdelki podjetja BOL d.o.o. imajo garancijo, pri čemer velja račun ob dobavi kot garancijski list. Garancijski rok prične veljati na dan, naveden na računu. V primeru okvare izdelka v garancijski dobi, nastale pri normalni uporabi izdelka, mora kupec prijaviti napako podjetju BOL d.o.o., ki se zavezuje, da bo na zahtevo kupca brezplačno nadomestil izdelek, vrnjen v originalni embalaži.

Podjetje BOL d.o.o. ne odgovarja: